Αρχείο

Προφίλ

Ιστορικό

Συνδέσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Νέα - Εκδηλώσεις

Προσφορές

Διάθεση

Προσφορές

 

Επωφεληθείτε από τις προσφορές του Στοχαστή και των Τετραδίων. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε σημαντικούς τίτλους των εκδόσεών μας σε οικονομικά πακέτα προσφορών, καθώς και όλα τα παλιά τεύχη των Τετραδίων σε προνομιακή τιμή.

Επιλέξτε έξι, δέκα ή είκοσι τίλους της αρεσκείας σας από τα βιβλία του Στοχαστή που έχουν την ένδειξη ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ και κερδίστε εκπτώσεις έως και 70%. Οι τίιτλοι πρέπει να ανήκουν στην ίδια σειρά (λ.χ. 10 τίτλοι από τη σειρά Ταξίδια-Ανακαλύψεις ή 20 τίτλοι από τη σειρά Ξένη Λογοτεχνία). Μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες σειρές και τίτλους στον Κατάλογο. Οι προσφορές έχουν ως εξής:

Οι τιμές αυτές ισχύουν αυστηρά για τους τίτλους με την ένδειξη ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ και δεν υποκαθίστανται με τίτλους εκτός προσφοράς. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για πέντε, έξι, δέκα ή είκοσι διαφορετικούς τίτλους (ανάλογα με την προσφορά) και μόνο για ένα αντίτυπο ανά τίτλο. Για τις προσφορές εκδίδεται απλή απόδειξη λιανικής πώλησης. Όλες προσφορές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 6,5%. Οι προσφορές ισχύουν όσο υπάρχει διαθέσιμο στοκ και μπορούν να τροποποιηθούν ή να αποσυρθούν ανά πάσα στιγμή.

Eπωφεληθείτε επίσης από την Διαρκή Προσφορά των Τετραδίων. Αποκτήστε τώρα όλα τα τεύχη του περιοδικού με €60,00.

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν τηλεφωνικώς ή με απλό email.

Για προσφορές χονδρικής επικοινωνήστε με τις εκδόσεις.

Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι για οποιαδήποτε αγορά από τις εκδόσεις ή το ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο έχετε έκπτωση μέχρι 30% και δώρα βιβλία από το απόθεμα του Στοχαστή. Από τις προσφορές εξαιρούνται όλοι οι τίτλοι της τελευταίας τριετίας.
Οι Εκδόσεις Στοχαστής σας προτείνουνΛουκάς Αξελός
Εκδοτική ΔραστηριότηταΣεραφείμ Μάξιμος
Η Αυγή του Ελληνικού ΚαπιταλισμούΠεριοδικό Τετράδια
Τεύχος 68-69

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ
Α έως Κ έως ΠΡ έως Ω