Αρχείο

Προφίλ

Ιστορικό

Συνδέσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Νέα - Εκδηλώσεις

Προσφορές

Διάθεση

Αγορές

 

  

    Οι Εκδόσεις ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ, θέλοντας να διευκολύνουν την επικοινωνία με το αναγνωστικό κοινό, σας παρέχουν την δυνατότητα να προμηθευθείτε τα βιβλία μας εύκολα και γρήγορα με αντικαταβολή. Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα θα λάβετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Τα βιβλία θα αποστέλλονται εντός τριών εργάσιμων ημερών μέσω των ΕΛΤΑ. Το ταχυδρομείο της περιοχής σας θα σας ειδοποιήσει για την παραλαβή του δέματος.
   Αγοράζοντας από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο έχετε έκπτωση μέχρι και 30% επί της ονομαστικής τιμής σε όλους τους τίτλους του ηλεκτρονικού βιβλιοκαταλόγου. Τα έξοδα της αντικαταβολής βαραίνουν τον παραλήπτη. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 6,5%. Εάν δεν διαθέτετε ηλεκτρονική διεύθυνση μπορείτε να παραγγείλετε τα βιβλία μας τηλεφωνικώς στην ίδια προνομιακή έκπτωση.
   Για πιο άμεση επαφή επισκεφτείτε το  βιβλιοπωλείο των Εκδόσεών μας. Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 16:00.

   H δυνατότητα αγοράς μέσω διαδικτυακής φόρμας είναι προσωρινά απενεργοποιημένη. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Οι παραγγελίες μπορούν να γίνονται τηλεφωνικά ή μέσω απλού email στη διεύθυνση info@stochastis.gr.Οι Εκδόσεις Στοχαστής σας προτείνουνΛουκάς Αξελός
Εκδοτική ΔραστηριότηταΣεραφείμ Μάξιμος
Η Αυγή του Ελληνικού ΚαπιταλισμούΠεριοδικό Τετράδια
Τεύχος 68-69

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ
Α έως Κ έως ΠΡ έως Ω